Se Dubai




Tänk på att det tar tid att ta sig runt i Dubai då trafik kan vara mycket trög. Har du bara några få dagar i Dubai, kan det vara värt att boka boende i stadsdelen Deira som ligger lite närmare flygplatsen.

Arabian Courtyard Hotel Spa är ett annat bra tips. Säkert på "fel" sida av Dubai Creek, enligt de ovan nämnda tips, men ändå. Prisvärt, vänlig, traditionellt boende med fyra stjärnor.

I Dubai handlar mycket om shopping på stora gallerior. Välj en, välja Dubai Mall som öppnade precis ett år sedan och är världens största shoppingmall. Missa inte deras jätteakvarium.

Bredvid Dubai Maill finns Burj Khalifa, världens högsta skyskrapa. Är du i närheten, ta dig upp på dess utsiktsplattform för en otrolig syn. Biljetter säljs på Dubai Mall.

Får du tid över så känn dig fri att strosa runt i grannskapet av Karama, den enda platsen i Dubai där Rolexklockor som säljs är kopior. Kläder och annat finns det även gott om. Bada kan du också göra. Dubai har flera offentliga stränder med fin sand och vackra vatten. Du behöver dock betala en mindre avgift. Låt inte detta avskräcka dig.

Det finns även nöjen som nattklubbar och festivaler.

Dubai är där det händer!
inserted by FC2 system